Vilka tjänster erbjuder Recruit & Connect?

Du väljer ditt drömjobb!
Vad är ditt drömjobb? Finns det ens ett drömjobb? För någon kan vara att ha cykelavstånd till jobbet, för någon annan kan det vara att utmanas i nya teknologier, och för de flesta är bra kollegor och sunda värderingar viktiga. Låt mig veta vad som är viktigt för dig så kan jag matcha dig med bolag som passar dina önskemål. Du får välja istället för att företaget ska välja åt dig.
IT-rekrytering
Jag hjälper företag att hitta rätt person med rätt kompetens till rätt plats. Att hitta kandidater utanför de vanliga och upptrampade stigarna är ett stort intresse för mig och jag har ett gediget upparbetat nätverk inom IT-branschen i Göteborg.
Coaching
Befinner du dig i IT-branschen i Göteborg och känner att du kört fast i karriären? Behöver du ett bollplank? Jag är certifierad coach från Gothia Akademin och kan hjälpa dig med nya perspektiv.
Föreläsning
Jag delar gärna det jag brinner för! Tidigare har jag bl. a pratat om: ✔ Hur vet du vad som är ditt drömjobb och hur hittar du det? ✔7 tips för jobbintervjun. ✔Stärk ditt Employer brand genom rekrytering.
Underkonsulter
Är du egenkonsult/frilansare och letar nya uppdrag? eller behöver ert företag hyra in underkonsulter inom IT? Jag hjälper er med matchningen.
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor